CLEOPATRA HELMOND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cleopatra Helmond. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 17:37 Bedankt, het was zoals altijd weer heerlijk.
24 sep 2022 om 21:12 Altijd goed eten en snelle bezorging hier.
23 sep 2022 om 23:40 Very good the food even the delivery took lil longer.
19 sep 2022 om 19:27 Smaak van de pizza was goed, maar helaas was hij gatlauw.
9 sep 2022 om 7:23 We hebben weer eens lekker gegeten bij Cleopatra
30 aug 2022 om 3:39 De bezorging duurde lang, vervolgens het eten ontvangen en de patat was gewoon soppig vies en niet goed verpakt. 1 van de 3 frikandellen zat bij de patat en de verpakking van de patat was volledig afgesloten waardoor het vochtig werd door de hitte.
29 aug 2022 om 23:48 Ik krijg altijd oude sla
29 aug 2022 om 10:06 Bezorgtijd goed. Bestelling minder. Reden , had grote schotel shoarma met RIJST besteld, krijg friet.
29 aug 2022 om 8:15 Zoals altijd snel bezorgd. Eten lekker en goed warm.
28 aug 2022 om 21:46 De friet niet apart verpakt terwijl ik daarom heb gevraagd Friet was niet goed gebakken,slap en vet Kipfilet lag in het vet en de shoarma was droog, ik had besteld voor 18.00 en het was een half uur te laat. jammer !!!! Was het geld niet waard
28 aug 2022 om 20:11 Order not complete. Reported immediately when receiving a driver but still not delivered
28 aug 2022 om 19:09 Had weer rond 16 uur besteld zodat het om 17 uur zou komen maar was weer niet op tijd na dat ik gebeld had duurde het nog een half uur echt jammer...het was dat er geen andere zaak bezorgde anders had ik niet gekozen voor Cleopatra.