CLEOPATRA HELMOND

CLEOPATRA HELMOND Onze KWALITEIT is onze GARANTIE!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2450 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cleopatra Helmond. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:58 Sla was niet apart.
22 mei 2022 om 19:56 Na anderhalf uur te hebben gewacht. Bestellibg geannuleerd. Het kan ooit wel druk zijn, maar als de app dan 10 min aangeeft en je daarna nog na een half uur niks hebt als je dan niks laat weten en klanten gewoon laat wachten dan hoeft het niet meer.
21 mei 2022 om 23:23 Kwam 40 minuten later dan aangevraagd. Ik belde na een halfuur wachten en zou nog 3 minuten duren. Dit werden er uiteindelijk 10. Friet was erg zout.
15 mei 2022 om 6:04 Bestelde een grote schotel maar het was schandalig weinnig dat ik derna nog gewoon honger had
13 mei 2022 om 20:37 Alles ging gewoon goed, ik had nog gevraagd om 1 ingredient minder - en ik kreeg ook gewoon met 1 ingredient minder. De pizza was ook nog smakelijk. Gewoon helemaal geweldig.
12 mei 2022 om 20:08 Heerlijke pizza kebab vriendelijke bezorger was weer top
11 mei 2022 om 19:56 Ik vondt het niet lekker,in mn giros Veel kebab Aspendos is beter
10 mei 2022 om 22:20 Super was echt lekker
8 mei 2022 om 1:09 Goed eten bezorging duurde ietsjes langer dan verwacht
4 mei 2022 om 20:38 Smaakvolle gerecht. 100% tevreden. Vriendelijke personeel
4 mei 2022 om 20:17 Heeeeeerlijk voorbereid door mijn lieve man
3 mei 2022 om 4:49 Eten moet verbeterd worden. Is echt geen smaak te veel betaald voor niks alle brood waren echt droog geen brood van echt burger brood was van brood shoarma zeg maar. Ik heb zelf burger besteld.